Tiesithän, että olemme sinua ja autoasi varten!

Kahvila, ravintola ja polttoainemyynnin lisäksi meiltä saat kaikki autoosi liittyvät huolto-, korjaus-, varaosa- ja varustepalvelut!

Halusitpa sitten uudet renkaat, vanteet tai autosi kaipaa huoltopalveluja niin me hoidamme sen. Laajasta varastovalikoimastamme löydät taatusti oikeanlaiset renkaat ja laadukkaat varaosat, joiden hinta on myös erittäin kilpailukykyinen muihin liikkeisiin verrattuna. Hoidamme autosi huoltopalvelut niin pienistä pikahuolloista laajempiin kokonaisuuksiin saakka!

Edullisesta hintatasosta ja toimivasta asiakaspalvelusta johtuen meillä on asiakkaita ympäri Suomen!

Huolto- ja rengasmyyntimme palvelee:

  • Arkisin ma-pe klo 8-16.00
  • Lauantaisin klo 9-13.00 (Sesonki aikana)
  • Sunnuntaisin huilaamme.

Kaikki varaosat ja tarvikkeet mitä autosi tarvitsee!

Kuulumme Autofit ja FirstStop -korjaamoketjuihin ja sen myötä olemme kaikkien automerkkien merkkikorjaamo. Saat meiltä kaikki varaosat kaikkiin automerkkeihin – iästä katsomatta!

Meillä palvelumme korkea laatu ja asioinnin vaivattomuus on kunnia-asia. Sinua palvelee iloinen ja ennen kaikkea ammattitaitoinen joukko alansa huippuammattilaisia!

Huollamme ja korjaamme kaikenikäiset autot merkistä riippumatta, ja uusien autojen valmistajan antama takuu säilyy. Annamme myös työllemme ja alkuperäistä vastaaville varaosille takuun.

Edustamme lukuisia tunnettuja, arvostettuja sekä ennen kaikkea luotettavia rengasmerkkejä. Meiltä saat autoosi aina oikeat kesä-, talvi-, 4×4-, pakettiauto-, raskaan kaluston-, moottoripyörien-, mönkijöiden- ja mopojen renkaat. Rengas- ja vannevalikoimamme kattaa useita merkkejä ja malleja. Noudon lisäksi lähetämme rengas- ja vannepaketteja Matkahuollon kautta.

Autosi rengas- ja vannetoimitusten lisäksi palvelemme sinua kaikissa autosi huolto- ja varaosa- ja lisävaruste -asioissa. Kauttamme saat kaikki turvalliseen autoiluun liittyvät asiat ripeistä toimituksista asennuksiin saakka!

LUE LISÄTIETOJA: www.rengashuolto.fi